Oldalak

2010. január 12.

Újabb ajándék érkezett



A kép eredeti helye: http://www.bama.hu/baranya/kozelet/felemelo-es-rendkivuli-ekf-nyitany-volt-280585


Köszönjük szépen a sok-sok jókívánságot, amit Dávid szülinapjára írtatok! A buli fergeteges volt. :o))
Már reggel korán felkeltem, hogy elkészítsem a szülinapi tortát. Anitával délelőtt 10 órára a téren kellett lennem, hogy részt vehessen a főpróbán. A próba után 1 órakor értünk haza. Gyorsan készült - az ünnepelt segítségével (krumplipucolás :o) - az ünnepi ebéd, majd ebéd után egy kevés szusszanás és mentünk vissza Széchenyi térre, hiszen Anitának egy órával a kezdés előtt ott kellett lennie a megbeszélt helyszínen, ahol a Tanító nénik "átvették" a gyerkőceinket, majd mi szülők mentünk a nézőknek kijelölt helyre. Mivel ilyen korán érkeztünk, elég jól elől sikerült még helyet találnunk, ahonnan jól láthattuk a kivetítőt és a színpadot is.
Ha van kedvetek, nézzétek meg a képeket. Sajnos nekem nem sikerült fotóznom, mert vaku nélkül élvezhetetlen volt, vakuval viszont nem lett volna szabad mozogni, ami ebben a hatalmas tömegben elég nehéz produkció lett volna. Anitáék osztálya a lépcső alján áll középen, lapított, csúcsos "ókeresztény" süvegben. A lánykámat a képeken nekem sem sikerült megtalálnom. :o)
Dávid is nagyon elégedett volt a születésnapi ünnepséggel és el is mondta, hogy amíg él, ezt nem fogja elfelejteni, az biztos! Nagyon jól éreztük magunkat!
Tegnap ismét egy fantasztikus ajándékcsomag várt otthon Zsuzsitól és Hajnitól!
A Karácsonyi varázslat keretében meghírdetett ajándékozás egyik szerencsés nyertese lehettem. Gyönyörű keresztszemes készleteket, bannertartót és hímezhető szalagot kaptam! Nagyon szépen köszönöm!