Oldalak

2009. december 8.

Újabb ajándék



A hétvégén volt szerencsém ismét találkozni Noémivel egy pécsi karácsonyi vásáron. Sajnos nem tudtam túl sokáig maradni, csak néhány szót beszélgettünk. Megajándékozott engem egy csodálatos tűpárna karkötővel és egy tűpárna gyűrűvel. A legutóbbi közös varráson még csak irigykedve néztem milyen sok varrótársamnak van már ilyen szépség a kezén, mostanra már én is boldog tulajdonosa vagyok egy Swarovski kristályokkal díszített kollekciónak.
Nagyon köszönöm Drága Noémi!





Anitám pedig ezt a kis tündért kapta ajándékba:



A hétvégén nem túl sokat tudtam varrni. Ez a két tányéralátét készült. A fehér anyagra ezüst-szállal hímeztem rá a fenyőfát, így köszön vissza a minta a kék anyagról.





Cicurka meglepett egy díjjal. Nagyon szépen köszönöm!



Akinek én szeretném továbbadni:

Noémi
Julcsy
Zazálea
Barbi
Mmama



Ez most különösen jókor jött, mert nem érzem magam túl jól. Tegnap voltam orvosnál, a héten sajnos itthon kell maradnom táppénzen. Fáj a torkom, egy kis köhögéssel társítva, de ami a legkellemetlenebb az a mellkas- és hátfájás. Ülni sem tudok túl sokáig... így varrni sem. Most újra előkerülnek a keresztszemes mintáim, mert azokat félig fekvő helyzetben is tudom készíteni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Dávidom már tudja hozni, vinni a Húgát a suliba, így egész nap itthon pihenhetek.

Vigyázzatok magatokra!