Oldalak

2009. augusztus 31.

Vége a nyárnak?



Drága Óvónő Barátnőm, Dia volt itt nálam tegnap délután.



A sok-sok beszélgetés mellett azért a kezünk is járt. Az oviba készítettünk újabb kis zsákocskákat, amelyekbe a fejlesztő-játékok kerülnek.



Az egyik ilyen fejlesztő-játék is tegnap készült. Ez egy napocska, sugarak nélkül.



Az apró gyermek-kezek ügyeskedik majd rá a napsugarakat sárga csipeszből, így fejlesztve a finom-motorikus készségüket, amely majd iskolába-kerüléskor ugye elengedhetetlen a jó ceruzafogáshoz. Persze, szerencsére erről a gyerkőcök mit sem tudnak, csak élvezik a játékot!

Holnap szeptember 1-je! Megkezdődik az iskola! Én mindig nagyon várom az új tankönyveket, kicsit felidézik a gyermekkoromat. Imádom az új könyvek illatát és szívesen segédkezem a bekötésükben is a gyerkőceimnek. Dávidomnak izgalmas éve következik hisz érettségizni fog! Ő csak a szokásos átlátszó műanyag-borítót kérte idén is, ami mivel öntapadós elég hamar és könnyedén kerül rá a könyvekre! :o)



Anitám idén lila és fehér, kicsit elegánsabb "könyvruhákat" választott! Nagyon mutatósak, öröm lesz belőlük tanulni... legalább is az első néhány hétben! :o)





Nagyon szeretném, ha az idei szeptember nekem is új ismeretek megszerzésével telhetne. Szeretnék beiratkozni egy foltvarró-tanfolyamra és talán utána sikerül egy foltvarró-csoport aktív tagjává válnom! Nagyon... nagyon szeretném! :o)